Ervaringen

20171005_180704

Wilma:  “Wij hebben erg genoten van de middag Anneke, hartelijk dank nogmaals!
Jannie:  “Dank voor het toezenden van het boekje Persoonlijk Kledingadvies. Heel leuk om het te lezen en ik ga er zeker wat mee doen! We hebben een super middag gehad!
Dit waren een paar reacties op een middag kleur-, kleding- en stijladvies aan vier ex-collega’s.

20170211_153541 Manon en vriendin

Manon gaf als verrassing een kleurenanalyse als verjaardagscadeau aan haar vriendin en trakteerde zichzelf hier ook op.
Dit bleek een schot in de roos. Het was een gezellige en leerzame middag voor hen beiden!

20170320_150012

Onder het toeziend oog van haar twee schoonzusjes die haar een kleurenanalyse kado hebben gedaan, heeft Monique tips en tricks gekregen en heb ik tevens ook een paar tips aan de schoonzussen gegeven.

Annemieke: “Ik ben bij Anneke geweest voor een kleur-, kleding- en stijladvies. Dit omdat ik moeite heb met het kiezen van mijn kledingstijl en dan met name ook de kleur. Ik ga regelmatig naar netwerkbijeenkomsten en wilde mij graag wat zekerder voelen over mijn kledingkeuze.
In een prettige sfeer ontvangen. Het was een hele leuke ervaring. Anneke heeft mij goed geholpen. Tevreden ging ik naar huis met een mooi kaartje waarop de kleuren van mijn kleurtype afgedrukt staan. Een paar dagen kreeg ik een boekje met een heel uitgebreid persoonlijk kledingadvies toegestuurd. Heel leuk om te lezen en te bewaren om later nog eens terug te lezen! Dank je wel Anneke!”

Mechteld mailde: Het was een fijne en inspirerende middag Anneke! Ik ben flink aan het uitspitten van mijn kleding, maar ook aan het maken van combinaties. Ook nog heel erg bedankt voor je boekje, fijn en overzichtelijk met veel praktische tips. Ik heb al iets in roodachtige tint gekocht (in de uitverkoop), kreeg meteen complimenten, altijd leuk.”

Tryntsje schreef: “Uitstekend advies dat goed past, variërend van kleding, kleur, kapsel tot keuze brilmontuur. Prettige sfeer en vooral heel erg ondersteunend bij mijn wensen, zonder dat Anneke zich inhield. Het boekje met de uitwerking van de adviezen dat werd nagezonden, zag er erg verzorgd uit. Het resultaat levert tot nu toe veel positieve reacties. Ik kom graag terug voor een update.”

Andrea mailde: “Dank je wel Anneke! Heb het boekje zojuist gevonden en doorgenomen. Ga zo eens rustig uitwerken wat ik al heb en nog kan gebruiken aan kleding. En welke kleuren ik wil gebruiken. Heel fijn dat ik nu weet hoe ik moet beginnen aan mijn garderobecapsule!
Hartelijk bedankt voor je tips, ik verwacht dat ze me zeker gaan helpen er beter uit te zien en nog bewuster en duurzamer te winkelen.”

Ook mannen blij met kleurenanalyses en kledingstijladvies.
Berend schreef: “Anneke, dank je wel voor je adviezen, tips en ideeën!”